Nieuws 

Spreekuur prestatiegedrag en mentale gezondheid


Spreekuur

TeamNL Prestatiegedrag heeft nu per TeamNL Centrum een inloopspreekuur. Dit spreekuur is voor TeamNL sporters én coaches om laagdrempelig in contact te komen met experts Prestatiegedrag. Tijdens dit spreekuur kun je terecht met vragen over mentale gezondheid of prestatieverbeterende thema’s. 

Mentale gezondheid en Prestatiegedrag

Het is belangrijk om te weten hoe je in je vel zit of hoe het met je gaat. Veel mensen ervaren wel eens klachten. Denk aan somberheid, angst of slecht slapen. Ook onderwerpen als problemen met voeding/ planning, schoolsituaties zijn bespreekbaar tijdens dit spreekuur.

Bij prestatie verbeterende thema's kun je denken aan grenzen stellen en bewaken, de balans tussen topsport - privé, en presteren onder druk, concentratie en communicatie. 

Hoe werkt het?

In principe gaat het om een eenmalige afspraak. Mocht er meer nodig zijn, dan kan de expert Prestatiegedrag begeleiden bij doorverwijzing en/of aanmelding voor een vervolgafspraak of traject. Je kunt een afspraak inplannen via de online reserveringspagina van jouw TeamNL Centrum.