Uitgelicht 

Protocol rondom het Coronavirus

In de afgelopen weken hebben wij met elkaar het nieuws over de verspreiding van het Coronavirus op de voet gevolgd. Het aantal aangetoonde besmettingen in Nederland is aanzienlijk opgelopen. Het is helaas de verwachting dat het Coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven.

Voor ons samen geldt echter dat wij juist nu in Nederland te maken hebben met een grote groep sporters die zich voorbereidt op kwalificatie en deelname aan de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Hoe deze voorbereiding vanaf nu zal lopen is nog onduidelijk.

Om het risico voor besmetting met het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken zijn er strikte maatregelen getroffen. We verwachten dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en zich daar waar mogelijk aan het protocol houdt.

In navolging van de oproep van Maurits Hendriks, onze Technisch Directeur TeamNL, sluiten wij al onze trainingslocaties bij onze partners Sportstad Heerenveen, Thialf en de Welle. 

Het is niet mogelijk te trainen op deze locaties tot 6 april 2020.

De sporters die wonen in de OW flat of Heremastate worden dringend verzocht elders onderkomen te zoeken tot 6 april 2020. 

Ook de diensten die wij vanuit onze experts aanbieden zijn tot nader bericht opgeschort.

Updates worden via de trainers coaches gestuurd, deze zullen dit aan sporters communiceren. Wij informeren wel onze partners en experts.

Onderwijs verloopt volgens de instructies van de betreffende onderwijsinstellingen.

Wij zullen de komende periode zelf ook zoveel mogelijk vanuit huis werken en kunnen dus minder bereikbaar zijn.