Medewerkers

Evert Jorritsma 

Via het CIOS en de ALO ben ik aan de slag gegaan als manager van het sportcentrum van Sportstad Heerenveen, van daar uit ben ik de topsport ingerold en als operationeel manager bij Topsport NOORD begonnen.

Een mooi groei- en overgangstraject is ingezet en inmiddels heb ik functie van directeur overgenomen. Als meewerkend directeur ben ik nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen ons TeamNL centrum NOORD en zeer actief in de hele regio om door middel van onder andere beleidsaanpassingen ook de talenten in de regio de optimale ontwikkelmogelijkheden te kunnen bieden. Veel overleg met onze overheden en partners om samen te komen tot een mooie (top)sport infrastructuur in het Noorden, dat aansluit bij de landelijke ontwikkelingen.

contact: [email protected]

Annelies Kolder

Na de CALO heb ik in diverse onderwijsinstellingen (basis-, speciaal- een voortgezet onderwijs) gewerkt, daarna heb ik de overstap gemaakt naar de talent- en topsportbegeleiding bij destijds Topsport Steunpunt Noord. Inmiddels zijn we in Heerenveen ruim 10 jaar TeamNL centrum NOORD, waar ik mij, vanuit mijn affiniteit voor onderwijs, verder heb gespecialiseerd in de combinatie van topsport en onderwijs en me hier als duale carrière manager mee bezig houd. Daarnaast voer ik de coördinatie over ons team prestatiegedrag en heb ik medische begeleiding in mijn portefeuille. 

Doorgaan tot het doel bereikt is en op creatieve wijze naar zaken kijken en komen met oplossingen vind ik een uitdaging. Ik geniet ervan om mensen op enthousiaste wijze te coachen, zodat zij uiteindelijk hun doel bereiken. Ondernemend denken en structuur brengen past bij mij en het opbouwen en onderhouden van een netwerk vind ik een interessante uitdaging.

contact: [email protected] 

Olof van der Meulen

Als oud topsporter en coach (volleybal) kan ik putten uit de vele ervaringen die ik zelf heb opgedaan, zowel de goede en mooie als de minder mooie en leuke kant van topsport ken ik. Hierdoor kan ik me makkelijk verplaatsen in de belevingswereld van de sporters en coaches.

Ik ben zowel opvallend als onopvallend aanwezig in de dagelijkse omgeving van de sporters, door facilitair optreden, dan wel onderhoud op de trainings- en/of woonlocatie. Regelmatig ben ik aanwezig bij de maaltijdvoorziening. Even een kort praatje of bakje koffie waardoor ik kan peilen wat er speelt op de diverse terreinen in de wereld van onze sporters en coaches.

Vaak ben ik dan ook het eerste aanspreekpunt voor de sporters en coaches.

Ik richt me vooral op de dagelijkse leefsituatie van de sporter. Het verzorgen van de eigen woonruimte, het sociale contact met elkaar en het monitoren van de topsportleefstijl zijn de voornaamste gebieden waarop de signalerende functie betrekking heeft. Ik heb een signalerende werkwijze en meld situaties waarin de getoonde leefstijl niet past binnen de ontwikkeling tot topsporter. Als er zaken spelen, dan informeer ik de andere professionals over mijn observaties. Deze professionals beoordelen of een opvolgende actie noodzakelijk is.

contact: [email protected]

Robbie Hoekstra

Na mijn middelbare schoolcarrière ben ik naar Amsterdam gegaan om de studie Sport, Management en Ondernemen te gaan volgen. Na het succesvol afronden van deze Hbo-opleiding ben ik werkzaam geweest binnen de fitness en ondersteunend aan Topsport NOORD. Na een jaar aan het werk te zijn geweest ben ik begonnen aan de premaster Small Business and Entrepreneurship aan de RUG. Om vervolgens twee jaar later mijn Master Small Business and Entrepreneurship te behalen.

Momenteel ben ik Operationeel Manager bij Topsport NOORD. Dat betekent dat ik uiteenlopende uitvoerende taken heb binnen de gehele organisatie. Ik ben het aanspreekpunt voor de regio waar ik o.a. de leerlijnen coördineer, afstemming onderhoud met regionale en provinciale overheidsinstellingen en de aangesloten RTCs coördineer. Binnen het TeamNL centrum NOORD ben ik verantwoordelijk voor de reserveringen van onze trainingsaccommodaties en test- en meetplein. Doordat Topsport NOORD een kleine organisatie is die met “de poten in de klei” staat, betekent het dat wij naast onze verantwoordelijkheden ook vele andere taken op ons nemen om onze programma’s optimaal te ondersteunen.

contact: [email protected]

Cathy Steenbergen

Na mij opleiding aan de Hotelschool ben ik in de aan de slag gegaan in verschillende gerenommeerde hotels in Den Haag en Beetsterzwaag als receptioniste en directiesecretaresse.

In 2011 heb ik een overstap gemaakt naar de functie Teamleidster Facilitaire dienst bij Zorggroep Sint Maarten regio Friesland. Vanuit deze functie ben ik doorgestroomd naar de functie Woonconsulente waarbij ik verantwoordelijk was voor alles rondom de verhuur van zelfstandige huurwoningen binnen twee zorgcentra.

In juni 2019 ben ik begonnen als Office medewerker bij Topsport NOORD.

In deze functie houd ik me met name bezig met de maaltijdvoorzieningen in Brasserie Thialf en huisvesting van de TeamNL centrum NOORD sporters: bij gastgezinnen, begeleid wonen voor jonge sporters en zelfstandig wonen voor de volwassen sporters.

Voor alle vragen betreffende huisvesting en voeding kunnen de sporters of hun ouders bij mij terecht.

Daarnaast sta ik er altijd voor open om in gesprek te gaan voor beschikbare accommodaties in de regio Heerenveen voor individuele huisvesting of groepsaccommodaties voor sporters voor zowel lang als kort verblijf.

Heb je woonruimte nodig of wil je aansluiten bij de maaltijdenservice? Neem dan contact met me op!

contact: [email protected]


Overige medewerkers Topsport NOORD

Willem Veldman (project manager)