Onze partners in beeld

Daikin

Daikin en Topsport NOORD waren geen onbekenden van elkaar. Daikin die al jaren lang sponsor is van schaatsend Nederland en daarmee ook een aantal programma’s van Topsport NOORD ondersteund, was bekend met de diensten en het werkveld van Topsport NOORD. Daikin wil met het partnership met Topsport NOORD breder kijken dan alleen de schaatssporten en kijken waar ze nog meer een bijdrage kunnen leveren. Daikin, die een specialist is in koel- en klimaatsystemen, kan met haar kennis en producten een bijdrage leveren aan de faciliteiten die Topsport NOORD aanbiedt aan haar programma’s. Evert Jorritsma, directeur Topsport NOORD, ziet veel kansen en mogelijkheden in de nieuwe samenwerking: ‘’Daikin is al jaren lang betrokken bij het schaatsen en weet daarom heel goed wat er bij komt kijken om elke dag het beste uit jezelf te halen, met die ervaring en de gedrevenheid om een net als topsporters het beste uit je bedrijf te halen, zie ik een vruchtbare toekomst!”

Haan Reclamewerk

Met trots presenteert Topsport NOORD haar nieuwe partner @haanreclamewerk. De twee bedrijven vonden elkaar in de slogan ‘Totaalontzorger in reclamewerk’. Waar Haan Reclamewerk dit doet op het gebied van zichtbaarheid en herkenbaarheid, door het combineren van creatieve ideeën met de nieuwste technologie in het reclamevak, ontzorgt Topsport NOORD haar topsport- en talentprogramma’s met de beste (top)sportfaciliteiten.

Dat Haan Reclamewerk haar klanten zo goed weet te ontzorgen is terug te zien in het brede aanbod diensten. Van ontwerp & advies tot alle soorten buiten- en binnenreclame, het wordt allemaal in eigen huis gedaan. De aandacht voor duurzaamheid vormt bovendien een goede match.

Verder zien Haan Reclamewerk en Topsport NOORD veel voordeel in het samenbrengen van elkaars netwerken. “We zijn al goed vertegenwoordigd in de sportbranche maar willen ons marktaandeel graag versterken in deze voor ons aantrekkelijke sector,” zo stelt directeur Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk. ”Zeker als het gaat om topsport,” vult hij aan.

Evert Jorritsma van Topsport NOORD ziet veel samenwerkingsmogelijkheden en interessante overeenkomsten tussen de twee organisaties. Beide zijn lokaal begonnen, benutten graag de kracht van het netwerk en vinden met succes nieuwe verbindingen in de regio. Win-win!

Okkinga

Okkinga communicatie en Topsport NOORD zijn een partnership aangegaan waar Okkinga Topsport NOORD gaat ondersteunen door de verhalen van talenten zichtbaar te maken en de online communicatie van Topsport NOORD te verzrogen. Okkinga is een groep enthousiaste, overtuigde teamspelers die de klant weet te verrassen met slimme strategieën en creatieve vondsten. Dat doen we met veel plezier binnen de muren van ons karakteristieke pand in Bolsward. Niet alleen als team voor onze klanten, maar samen mét onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat.

“Sinds april 2020 kreeg Topsport NOORD een duidelijkere propositie”, zegt Gerben Okkinga. “Zij hebben nu een meer zichtbare koers dan alleen als een technisch opgezet faciliterend orgaan dat verder niemand kent. Er is nu samen een helder geformuleerde verhaal gemaakt en daarbij is de rol van het bedrijfsleven en wat dat kan bijdragen veel beter verwoord.

“Topsport NOORD biedt ons een breed en heel ander netwerk dan de voetbalclubs. We zijn zelf een aantal jaren geleden sponsor geweestvan een marathonschaatsploeg. Dat onze naam niet op het shirt staat, vind ik niet zo belangrijk. Het gedachtegoed dat je voor de sport werkt, spreekt ons aan.”

We zien de intrinsieke waarde van Topsport NOORD en daar willen we ons graag aan verbinden. Als onze medewerkers dan bijvoorbeeld een rondleiding kunnen krijgen in Thialf, vinden ze dat prachtig en zie je wat sport kan doen. Die komen heel enthousiast terug, dus dat is een mooie motivator voor je personeel.”

Probo

Met trots presenteert Topsport NOORD haar nieuwe partner @proboprint. Probo wil samen met Topsport NOORD de komende jaren verder bouwen aan de doorontwikkeling van jonge talentvolle inwoners van de regio.

Femke Dijkstra, brand manager bij Probo: “Als talent de kans krijgt, ontstaan de mooiste dingen. Dat is waarom het partnerschap met Topsport NOORD perfect bij ons past. We kijken er naar uit om te leren van de ervaringen uit de (top)sportwereld. Probo faciliteert toekomstbestendig ondernemerschap in print. Talentvolle printprofessionals maken de mooiste creaties in ons productiehuis en krijgen bij ons toegang tot vele oplossingen in techniek en logistiek. De toptalenten op onze werkvloer werken hier elke dag hard aan. Bijdragen aan hun ontwikkeling en succes, is een feestje voor ons. Op naar een mooie samenwerking met Topsport NOORD!"

Topsport NOORD sluit zich hier volledig bij aan en directeur Evert Jorritsma voegt daar aan toe: “Zowel Probo als Topsport NOORD zijn er op gericht om het (sport)talent uit de regio de kans te geven zich optimaal te ontplooien door het ondersteunen en creëren van een goed ontwikkelklimaat en dito infrastructuur. Een perfecte match op kernwaarden.’’

Wadro

Wadro, de prefab bewapening specialist uit Drachten, sponsort het talentprogramma shorttrack in Heerenveen al enkele jaren. Vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die Wadro als familiebedrijf voelt, zijn ze een aantal jaar geleden sponsor geworden van het shorttrack programma. Door dit programma te ondersteunen bieden ze kansen aan talentvolle shorttrackers om zich te optimaal te ontwikkelen richting de topsport. Het shorttrackprogramma is niet toevallig gekozen, de waarden van Wadro sluiten goed aan op de waarden van dit team. De waarden kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid die Wadro hoog in het vaandel heeft, zien ze ook terug komen bij het shorttrackteam. Daarnaast ziet Wadro een duidelijke parallel tussen topsport en het bedrijfsleven; het motiveren en coachen van je medewerkers binnen je bedrijf zien we ook terug in het coachen binnen een team. Om van elkaar te leren heeft er dan ook een interne opleiding plaatsgevonden voor de medewerkers van Wadro gegeven vanuit de coaches en experts vanuit het shorttrackteam.

Hacksclusive

Hacksclusive en Topsport NOORD zijn een partnership met elkaar aangegaan! Hacksclusive wil samen met Topsport NOORD de komende jaren werken aan een sterke (top)sportinfrastructuur in het noorden van Nederland.

Hacksclusive test op verzoek van bedrijven de technische beveiliging van apparaten, applicaties (web en mobiel) en IT-infrastructuren. Dit wordt ook wel ethical hacking of pentesting genoemd. De diensten worden aangeboden via een online platform. Daarmee maakt Hacksclusive pentesten transparant en begrijpelijk. Hacksclusive maakt bovendien de exclusieve kwaliteit van de beste hackers toegankelijk voor iedereen. Hacksclusive hanteert een grondige en innovatieve aanpak voor pentesten. Handmatig waar nodig, geautomatiseerd waar mogelijk. Hacksclusive ondekt kwetsbaarheden die eerder verborgen bleven (sneller). Het online platform van Hacksclusive zorgt ervoor dat klanten zien wat de hackers doen, hoe ze het doen en wat de resultaten zijn. 

Evert Jorritsma, directeur Topsport NOORD, is enorm blij met het presenteren van Hacksclusive als nieuwe partner van Topsport NOORD: ‘Deze samenwerking benadrukt de maatschappelijke waarde van topsport en talentontwikkeling. Op deze manier bouwen we gezamenlijk verder aan het bieden van kansen aan jonge talentvolle inwoners van het noorden.’