Huisvesting

Trainen, studeren en wonen op één plek is het belangrijkste in de opzet van het CTO en voor bijna alle CTO sporters betekent dat verhuizen. Heerenveen is in Noord Nederland dé plaats voor topsporters om te wonen. Van oudsher kent Heerenveen een zeer sportgezinde gemeenschap en neemt de topsporters graag op in haar dagelijkse leven en Heerenveen is trots op die sporthelden.

Het CTO heeft 3 vormen van huisvesting te bieden;

• Bij gastgezinnen (voor de jongere sporters die nog in een gezin willen wonen)

• Begeleid wonen (voor de sporters die nog niet echt alleen kunnen of willen wonen)

• Zelfstandig wonen (voor de volwassen sporters die zich zelf kunnen/moeten redden)

Zo kun je kiezen voor een situatie waarbij je je thuis voelt en wil het CTO jullie graag een thuis bieden.

Begeleid wonen

Service Appartementen Oranjewoud is een serviceflat met unieke dienstverlening voor oudere mensen. CTO NOORD werkt samen met dit bedrijf en heeft een aantal appartementen geschikt gemaakt als verblijf voor topsporters. In die opzet is CTO hoofdhuurder en worden de appartementen toegewezen aan de topsporters om die voor bepaalde tijd te gebruiken. Uiteraard zijn er regels waaraan je je als bewoner moet houden. We hebben de beschikking over 1-kamer appartementen en 2-kamer appartementen maar je woont op je zelf en hebt de begeleiding van het CTO. Olof van der Meulen is onze CTO lifestyle coach. Hij is is regelmatig te vinden in de Oranjewoudflat en tevens een paar dagen per week aanwezig bij de maaltijdservice. Het CTO weet op deze manier wat er leeft in de Oranjewoudflat en kan hierop anticiperen. 

Zie ook onze story over wonen.

Gastgezinnen

Voor jongere sporters die nog niet zelfstandig kunnen wonen, heeft CTO NOORD een overzicht van gastgezinnen in Heerenveen en nabije omgeving. We bemiddelen in het contact tussen het gastgezin en de ouders van sporters. 

Coördinatie en kosten.

Zoek je woonruimte? Neem dan contact op met het CTO, in een intakegesprek brengen we alles in kaart om zoveel mogelijk rekening te kunnen houden met je woon- en huisvestingswensen. De kosten voor huisvesting en verblijf zijn verschillend, het is de situatie waarvoor je kiest, die uiteindelijk bepaalt hoeveel het kost.

Serviceflat Oranjewoud

Meer info?

Neem contact op met Cathy Steenbergen.

c.steenbergen@topsportnoord.nl