Huisvesting

Trainen, studeren en wonen op één plek is het belangrijkste in de opzet van het TeamNL centrum NOORD en voor bijna alle TeamNL sporters betekent dat verhuizen. Heerenveen is in Noord Nederland dé plaats voor topsporters om te wonen. Van oudsher kent Heerenveen een zeer sportgezinde gemeenschap en neemt de topsporters graag op in haar dagelijkse leven en Heerenveen is trots op die sporthelden.

Het TeamNL centrum NOORD heeft 3 vormen van huisvesting te bieden;

• Gastgezinnen (voor de jongere sporters die nog in een gezin willen wonen)

• Zelfstandig wonen met ondersteuning (voor de sporters die nog niet eerder zelfstandig hebben gewoond)

• Zelfstandig wonen (voor de volwassen sporters die zich zelf kunnen/moeten redden)

Zo kun je kiezen voor een situatie waarbij je je thuis voelt en wil het TeamNL centrum NOORD jullie graag een thuis bieden.

Zelfstandig of begeleid wonen in Herema State

TeamNL centrum NOORD is een samenwerking aangegaan met Zorggroep Alliade/Meriant, deze zorgorganisatie heeft in woonzorgcentrum Herema State appartementen ter beschikking gesteld waar topsporters via TeamNL centrum NOORD kunnen worden gehuisvest. In Herema State wordt tevens 24-uurs zorg geboden aan zorgbehoevenden.

In deze opzet is TeamNL centrum NOORD hoofdhuurder en worden de appartementen voor bepaalde tijd aan topsporters toegewezen.

We hebben de beschikking over appartementen met een woon- slaapkamer, keukenblokje en eigen sanitair. Sporters wonen zelfstanding, voor de (jongere) sporters die nog niet eerder zelfstandig hebben gewoond, is er ondersteuning vanuit het TeamNL centrum NOORD. Olof van der Meulen is onze lifestyle coach, hij is regelmatig in de huisvestingslocatie aanwezig om ondersteuning te bieden.

Het TeamNL centrum NOORD weet op deze manier wat er leeft in Herema State en kan hierop anticiperen. 

Zie ook onze story over wonen.

Gastgezinnen

Voor jongere sporters die nog niet zelfstandig kunnen wonen, heeft TeamNL centrum NOORD een overzicht van gastgezinnen in Heerenveen en nabije omgeving. We bemiddelen in het contact tussen het gastgezin en de ouders van sporters. 

Coördinatie en kosten.

Zoek je woonruimte? Neem dan contact op met het TeamNL centrum NOORD, in een intakegesprek brengen we alles in kaart om zoveel mogelijk rekening te kunnen houden met je woon- en huisvestingswensen. De kosten voor huisvesting en verblijf zijn verschillend, het is de situatie waarvoor je kiest, die uiteindelijk bepaalt hoeveel het kost.

Serviceflat Oranjewoud

Meer info?

Neem contact op met Cathy Steenbergen.

[email protected]