TeamNL

TeamNL

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. 
Eén sportteam met één ambitie; Nederland vertegenwoordigen op de fiets, op het veld, op de baan, in het water en, waar er maar gesport wordt, de beste van de wereld zijn! 
TeamNL-topsporters strijden voor Nederland, inspireren Nederland en maken Nederland trots. TeamNL is van Nederland.

Op de site van TeamNL kun je alles vinden over het programma en uitslagen van de diverse sporten.

Voorzieningen TeamNL

Op de site van NOC*NSF kun je meer vinden over alle voorzieningen die vanuit NOC*NSF beschikbaar zijn voor de sporters van TeamNL.


TeamNL@work

ELKE DAG BETER WORDEN. STERKER, SNELLER. GRENZEN VERLEGGEN. DROMEN VERWEZENLIJKEN. Dat is topsport, maar topsport is niet voor altijd. 

Na je topsportloopbaan begint je volgende carrière of ga je daarmee verder. Op weg naar nieuwe dromen en doelen. Het is goed om daar al tijdens je sportcarrière over na te denken. Ook omdat het einde van je topsportloopbaan niet altijd te plannen is. Denk maar aan een blessure waardoor je noodgedwongen moet stoppen. Wacht dus niet met het voorbereiden op je volgende carrière. 

De voorbereiding op je volgende carrière is een continu proces. Het vraagt tijdens en na je topsportcarrière volop aandacht. Wij helpen je met onze partners daarbij op het gebied van:

• Combinatie topsport en onderwijs

• Loopbaanplanning

• Groepscoaching

• Coaching op de werkvloer

• Arbeidsmarktoriëntatie (stages en werk(ervarings)plekken)

• Psychisch/psychosociaal vlak

Kijk voor meer informatie of een intakegesprek op de site van TeamNL@work