Waarom sportmassage?


Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Deze massage kan klachten als rugpijn, rsi, stijve spieren, slapeloosheid, vermoeidheid en stress voorkomen en tegengaan. Sportmassage ontspant de spieren en bevordert de stofwisseling van je lichaam. Daarnaast heeft deze massage een regulerende werking op het zenuwstelsel, hormoonhuishouding en de bloeddruk. De massage wordt ook gebruikt om je voor te bereiden op een sportprestatie als onderdeel van de warming-up.

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Deze massage kan klachten als rugpijn, rsi, stijve spieren, slapeloosheid, vermoeidheid en stress voorkomen en tegengaan. Sportmassage ontspant de spieren en bevordert de stofwisseling van je lichaam. Daarnaast heeft deze massage een regulerende werking op het zenuwstelsel, hormoonhuishouding en de bloeddruk.
De massage wordt ook gebruikt om je voor te bereiden op een sportprestatie als onderdeel van de warming-up.

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Deze massage kan klachten als rugpijn, rsi, stijve spieren, slapeloosheid, vermoeidheid en stress voorkomen en tegengaan. Sportmassage ontspant de spieren en bevordert de stofwisseling van je lichaam. Daarnaast heeft deze massage een regulerende werking op het zenuwstelsel, hormoonhuishouding en de bloeddruk. De massage wordt ook gebruikt om je voor te bereiden op een sportprestatie als onderdeel van de warming-up.