Nieuws

Sportplein Groningen officieel gelanceerd!

sportplein-groningen-officieel-gelanceerd-2012-11-

Donderdag 8 november is Sportplein Groningen tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel gelanceerd.  
Negen organisaties uit de provincie Groningen slaan de handen in één op het gebied van sport en bewegen en gaan meer samenwerken binnen Sportplein Groningen. Door middel van verbinden, afstemmen, kennisdelen, nieuwe plannen maken en activiteiten organiseren willen de sportpartners de topsport en breedtesport voor de inwoners van de provincie Groningen naar een hoger niveau tillen.

De negen founding partners zijn Universitair Medisch Centrum Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, Instituut voor Sportstudies, Noorderpoort, ROC Alfa-college opleiding Sport en Bewegen, Topsport NOORD, provincie Groningen, gemeente Groningen en Huis voor de Sport Groningen.Wat kunt u vinden op hét voorportaal van Sportplein Groningen: www.sportpleingroningen.nl?
- Sportloketten: een overzicht van bijna 40 sportloketten waar u terecht kunt voor een antwoord op uw vraag of meer informatie over sport en bewegen.
- Sportaanbod in kaart: een overzicht van meer dan 2000 sportaanbieders in de provincie Groningen.
- Sportaccommodaties in kaart: een overzicht van alle sportaccommodaties in de provincie.
- Sportevenementen in kaart: een evenementenkalender.
- Een Sportblog voor kennisdeling met informatie en artikelen over ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen in de provincie.
- En uiteraard alle achtergrondinformatie over Sportplein Groningen, de zes thema’s waaraan gewerkt wordt en informatie over de negen founding partners.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de rest van deze website
Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom Sportplein Groningen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief via www.sportpleingroningen.nl

« Ga terug