Nieuws

Sponsortraject i.s.m. NHL start 8 oktober!

Ook dit jaar organiseert Topsport NOORD in samenwerking met de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) het zogenaamde sponsortraject voor sporters. Studenten van de NHL, die de Bachelor opleiding ‘Communicatie’ volgen, krijgen een sport(st)er (met IT- of NT-status) toegewezen voor wie deze studenten vervolgens een persoonlijk sponsorplan en sponsorbrochure ontwikkelen. Door middel van dit traject wil Topsport NOORD de sporters de kans bieden op een persoonlijk sponsorplan en sponsorbrochure die leidend is voor de manier waarop sponsoren geworven kunnen worden. 

We hebben ondertussen de nodige aanmeldingen binnen gekregen, maar er waren slechts drie plekken beschikbaar. Topsport NOORD heeft dus een keuze moeten maken en de sporters zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. 

Op maandag 8 oktober zullen de drie geselecteerde sporters samen met de drie koppels studenten starten met het Sponsortraject. Tijdens deze bijeenkomst zullen de sporters een korte presentatie geven waarna de studenten een goed beeld van de, aan hun gekoppelde, sporter en sport krijgen.
Na deze bijeenkomst gaan de studenten aan de slag, maar er zal tussendoor nog wel onderling contact plaatsvinden. Tijdens de eindbijeenkomst worden uiteindelijk de resultaten gepresenteerd.  

Ook dit jaar zijn we weer erg benieuwd naar de resultaten!

Voor de sporters die niet geselecteerd zijn voor deze editie van het Sponsortraject (wel op reservelijst), is er wel de mogelijkheid bij ons op kantoor langs te komen om resultaten van voorgaande jaren in te zien. Zo krijg je misschien toch een idee hoe je dit zelf aan zou kunnen pakken.

« Ga terug