Nieuws

Samenwerkingsafspraak CTO Heerenveen met PowerBar

In de praktijk blijkt dat veel sporters op eigen initiatief op zoek gaan naar sportvoedingsproducten ter ondersteuning van hun voeding. Helaas zijn dat dit niet altijd producten die NZVT-gekeurd zijn. Kosten spelen hierbij vaak een grote rol. Om de CTO-sporters hierin zoveel mogelijk tegemoet te komen, heeft het CTO Heerenveen een samenwerkingsafspraak gemaakt met PowerBar. PowerBar is een bedrijf met een breed assortiment aan sportvoedingsproducten en supplementen, die allen gekeurd zijn.

De regeling houdt in dat alle sporters die gebruik maken van de faciliteiten van het CTO korting ontvangen op de producten van Powerbar, Peptiplus en ProNRG. Hierbij zal er gewerkt worden middels clusterbestellingen. Dit houdt in dat er 6 momenten per jaar zullen zijn, waarop CTO-sporters hun bestelling (middels een bestelformulier) door kunnen geven via de sportdiëtisten van AVS – Adviesbureau Voeding en Sport. Alle CTO-sporters hebben hierover inmiddels ook allemaal persoonlijk bericht gehad.

Uiteraard is het belangrijk dat sporters niet op eigen initiatief supplementen gaan gebruiken, maar dit altijd in overleg doen. Heb je als sporter dus vragen over bepaalde producten en wil je weten of iets geschikt is voor jou, neem dan contact op met je coach en degene die verantwoordelijk is voor de voedingsbegeleiding binnen jouw programma.

« Ga terug