Nieuws

RTC Ronde Tafel Coachgesprek m.b.t Prestatiegedrag

In het kader van de Leerlijn Prestatiegedrag van NOC*NSF organiseert Topsport NOORD onder leiding van Hardy Menkehorst (expert prestatiegedrag) op dinsdag 28 juni een Ronde Tafelgesprek met de trainer/coaches van de Noordelijke RTC’s. Doelstelling is om in een kleine groep ieders kennis en eigen ervaringen te delen en te brainstormen over thema’s binnen het gebied prestatiegedrag die de verschillende disciplines gemeenschappelijk hebben. Sporttakoverstijgende uitwisseling van kennis, ervaring, mogelijke oplossingen en ideeën.

Thema’s die door de trainers zijn aangedragen en ook aan bod zullen komen zijn:
- mentale & fysieke hardheid (bijv. hoe neem je angst voor fysieke confrontatie weg)
- zelfstandigheid sporters (bijv. hoe krijg je sporters zover dat ze zelfstandig aan (kracht)trainen gaan)
- implementatie prestatiegedrag in trainingen (bijv. hoe leer je sporters mentale vaardigheden aan en hoe verwerk je dat in een training)

Hardy fungeert als gespreksleider en zorgt dat de onderlinge uitwisseling op gang komt/blijft. We willen dat trainers hun eigen oplossingen en ideeën met elkaar delen (Hoe doe jij dat? Hoe ga ik ermee om? Wat kunne we van elkaar leren?) welke Hardy aan kan vullen met advies en input (Wat is hierover bekend of zijn methoden vanuit de Sportpsychologie?).

Nog niet opgegeven maar wel graag meedoen? Laat het weten middels een mailtje naar m.haak@topsportnoord.nl .

« Ga terug