Nieuws

Open Tribune Dagen Epke Zonderland Turncentrum

open-tribune-dagen-epke-zonderland-turncentrum-201

Altijd al benieuwd geweest hoe Epke , Sanne en Lieke trainen? Wat ze in een training doen en wat er bij komt kijken om zich voor te bereiden op een Olympische Spelen? Je komt hier achter tijdens een Open Tribune Dag!

Al meerdere edities hebben plaatsgevonden waarbij het Epke Zonderland Turncentrum zijn tribune opende voor het publiek. De tribunes zaten vol met laaiend enthousiaste turnfans die de middag van hun leven hadden. Oog in oog met je grote idool. Fans, bewonderaars en andere turnliefhebbers kunnen een kijkje nemen in de zondagmiddagtraining van de turntoppers in Heerenveen. Je aanschouwt de training niet alleen vanaf de tribune, maar je gaat ook een ronde maken door de zaal waarbij je van heel dichtbij Epke, Sanne en Lieke kunt bewonderen. Je gaat letterlijk door het turngeweld heen waarbij je je ogen uitkijkt wat er allemaal om je heen gebeurd!

Deze unieke kans kost slechts € 10,- p.p. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het jongens en meisjes turnen in Heerenveen.

         
De nieuwe data worden binnenkort gecommuniceerd! Wil jij deze kans niet missen? Stuur dan alvast je email adres naar info@topsportnoord.nl en kom op de mailinglijst te staan!

« Ga terug