Nieuws

Open Tribune Dag met Epke, Sanne en Lieke!

Dit jaar driemaal zoveel plezier tijdens de Open Tribune Dag met Epke, Sanne & Lieke Wevers!

Mede door het grote succes van de vorige Tribune Dagen, zijn er dit jaar weer een aantal zondagen om Epke te bewonderen! En niet alleen Epke, maar ook de gezusters Sanne & Lieke zullen aanwezig zijn!

Altijd al eens willen weten hoe een training van Epke Zonderland er uit ziet? Of hoe de turnzusters hun trainingen afwerken? Kom dan langs op de Open Tribune dagen in het Epke Zonderland Turncentrum in Heerenveen. Je krijgt te zien hoe Epke, Sanne & Lieke zich voorbereiden op de Olympische Spelen en krijgt te horen wat er bij komt kijken om wereldkampioen te worden! Je aanschouwt de training niet alleen vanaf de tribune, maar je gaat ook een rondje door de turnzaal om deze turntoppers van dichtbij aan het werk te zien!

De Open Tribune Dag van dit jaar wordt gehouden op 24 januari 2016!

Deze unieke kans kost slechts € 10,- p.p. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het jongens en meisjes turnen in Heerenveen.

Aanmelden kan via info@topsportnoord.nl. Vermeld in je mail je voor- en achternaam en met hoeveel personen je Epke, Sanne en Lieke wilt komen bewonderen.

« Ga terug