Nieuws

Op naar Sochi!

op-naar-sochi-2013-08-06

De zomerperiode loopt alweer op z'n einde en we hebben gedurende deze periode toch weer kunnen genieten van mooie sportprestaties zoals de prestatie van Bauke Mollema tijdens de Tour de France of Ranomi Kromowidjojo tijdens het WK zwemmen.

Maar we kijken ook al weer vooruit naar Sochi, waar de Olympisch en Paralympische Spelen plaats gaan vinden. De wintersporters zijn hiervoor alweer volop in training, want februari en maart 2014 staat omcirkeld in de verschillende agenda's. Van 7 tot en met 23 februari 2014 worden de 22ste Olympische Winterspelen gehouden. De elfde editie van de Paralympische Winterspelen vindt plaats van 7 tot en met 16 maart 2014.

Een aantal noorderlingen zijn inmiddels al genomineerd voor de Olympische Spelen, namelijk de shorttrackers Daan Breeuwsma, Jorien ter Mors, Freek van der Wart, Yara van Kerkhof, Niels Kerstholt en Sjinkie Knegt. Daarnaast heeft Edwin van Calker voor de tweemansbob een nominatie op zak. Deze sporters moet in dit seizoen enkel nog vormbehoud tonen om zich definitief te kwalificeren.

We zullen zien welke sporters uiteindelijk gaan afreizen naar het Russische Sochi, Topsport NOORD volgt de sporters uiteraard op hun weg naar en tijdens de Olympische / Paralympische Spelen!

« Ga terug