Nieuws

Online cursus Sport Management Fundamentals (JCI) met korting

online-cursus-sport-management-fundamentals-jci-me

Topsport NOORD/CTO Heerenveen heeft een afspraak kunnen maken met het Johan Cruijff Institute (JCI) voor een gunstige kortingsregeling voor de online cursus Sport Management Fundamentals.

Sport Management Fundamentals heeft als doel de basisconcepten van sportmanagement bij te brengen en de basisvaardigheden om sportorganisaties en -bedrijven te managen.

De online cursus duurt 80 tot 100 uur (ongeveer vier maanden). Het programma is verdeeld in vier modules van elk ongeveer 20-25 uur:
- Strategie
- Managementvaardigheden en Leiderschap
- Financiën
- Marketing.

Omdat je in een online forum zit is dit zeer geschikt voor topsporters die (momenteel) geen tijd hebben voor een studie/opleiding of werk of geregeld in het buitenland zitten, maar wel graag een interessante cursus willen doen. De volgende online cursus start 21 september 2015.

Voor het programma Online Sport Management Fundamentals gelden geen specifieke toelatingseisen, behalve dat je 16 jaar of ouder moet zijn en voortgezet onderwijs hebt gevolgd. Ze verzorgen dit programma in het Nederlands, Engels en Spaans.

Voor CTO-sporters en sporters met een A-, B- of HP-status geldt een korting van 5% op de cursusprijs. Om voor deze korting in aanmerking te komen kunnen deze statussporters zich melden bij Annelies Kolder (a.kolder@topsportnoord.nl of 0513-614 803). 

Meer informatie over dit online programma/ cursus van de JCU klik dan hier of zie het onderstaande bestand.

Bestand: Flyer JCI

« Ga terug