Nieuws

Nieuwe studie of opleiding volgend schooljaar?

nieuwe-studie-of-opleiding-volgend-schooljaar-2014

Het studie/schooljaar is nog (lang) niet afgesloten, de eind-examens moeten nog plaats vinden en de CITO-toets is nog maar net geweest. Wel moet er al nagedacht worden over het volgende studie/schooljaar.

Een inkopper is dat je je natuurlijk op tijd aan moet melden. Voor een aantal studies (bijv. studies met een selectie zoals fysiotherapie en geneeskunde) is het daar al te laat voor want dat had voor 1 februari gemoeten. Voor de meeste studies verloopt de inschrijving op 1 mei.

Ook voor het voortgezet onderwijs vinden en vonden er verschillende open dagen plaats. Een goede manier om je te verdiepen in de school en de (on)mogelijkheden met betrekking tot de combinatie van topsport en onderwijs. Neem dan ook contact op met de topsportcoördinator van de onderwijsinstelling/ opleiding en laat je goed voorlichten over de (on)mogelijkheden en mogelijke topsportregelingen en/of topsportbeurzen.

Sporters die in Heerenveen in een CTO-programma zitten of daar binnenkort deel van uit gaan maken, kunnen het beste contact opnemen met Annelies Kolder (a.kolder@topsportnoord.nl) om topsport en studie op elkaar af te stemmen.

« Ga terug