Nieuws

Medisch Inloopspreekuur op TTS Groningen

Fysiotherapiepraktijk Flytta / Medisch Centrum Zuid heeft een dependance in de Topsport Talentschool Groningen aan de Melisseweg. Sporters (van bijv. de RTC- en Instroomprogramma’s) kunnen hier dagelijks terecht voor een fysiotherapeutische behandeling als ze fysieke klachten of blessures hebben.

Bij blessures/ klachten/ pijntjes zal de fysiotherapeut snel een advies en/of behandeling kunnen geven. Een viertal fysiotherapeuten van Flytta/ Medisch Centrum Zuid zijn afwisselend dagelijks (maandag t/m vrijdag) aanwezig voor het inloopspreekuur (van 8.00 – 8.45 uur) en/of voor afspraken (9.00 – 17.00 uur). Dinsdags, woensdags en donderdags gaan ze van 9.00 – 10.00 uur op de trainingslocaties van de verschillende RTC’s langs en zijn aansluitend in de oefen/krachtruimte van het schoolgebouw aanwezig.

Een direct contact tussen de sporter en de train(st-)er zorgt voor een verdere optimalisatie van het revalidatie proces. Zo ontstaat er meer duidelijkheid over wat er wel en wat er niet mag/ kan in de trainingen.

Een sporter kan zich direct melden bij de fysiotherapeut en heeft geen verwijzing nodig van zijn/ haar huisarts. De fysiotherapeutische zorg die wordt geboden zal bij de zorgverzekering van de (ouders van) sporter worden gedeclareerd. Het is dus belangrijk te controleren of en hoe je verzekerd bent voor fysiotherapie.

Loop langs of maak een afspraak via Malou Alferink (06-11519395 of malou.alferink@medischcentrumzuid.nl) 

« Ga terug