Nieuws

Masterclass CIOS (bondsdiploma 4) van start

masterclass-cios-bondsdiploma-4-van-start-2015-10-

In september is de één jaar durende Master Class bij het CIOS in Heerenveen gestart, een samenwerking tussen Topsport NOORD en het Friesland College. Tijdens dit fulltime programma en individueel leertraject krijgen de deelnemers begeleiding en instructie van specialisten in de sportwereld die zijn verbonden aan het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO Heerenveen) en NOC*NSF. Hierbij kun je denken aan topcoaches van diverse bonden, fysiotherapeuten, sportartsen, voedingsdeskundigen, bewegingswetenschappers, mental coaches, sportpsychologen, krachttrainers of loop-en conditietrainers.

Afhankelijk van hun belangstelling, verdiepen zij zich in vakkennis over bijvoorbeeld
- anatomie, fysiologie en trainingskunde
- (sport)psychologie en gedrag
- planning & organisatie en trainingsmanagement.

Daarnaast lopen ze stage bij een topcoach, waarbij ze veel ervaring gaan opdoen in het trainen en coachen van talenten en topsporters. Na de Masterclass hebben ze extra certificaten en een bondsdiploma op niveau 4. 

Heb je belangstelling voor de CIOS Masterclass of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Marian Veldman-Otter (m.e.veldman-otter@fcroc.nl) of telefonisch via het CIOS-secretariaat (088 - 0603401).

« Ga terug