Nieuws

Landelijke Open Dag Topsport Talent Scholen

landelijke-open-dag-topsport-talent-scholen-2014-1

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport….

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talent School je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talent School voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel. Het is dan in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talent School, want overstappen van de ene naar de andere school, levert heel vaak problemen op.

Alle Topsport Talentscholen (TTS) in Nederland houden op woensdag 26 november een open dag. Per school kan de tijd en invulling van het programma verschillen. Kijk op de websites van de Noordelijke Topsport Talentscholen voor meer informatie en het programma.

Carmelcollege (Emmen) – www.carmelemmen.nl - 19.00 tot 21.00 uur (graag aanmelden via website)
Topsport Talentschool Groningen (Groningen) – www.topsporttalentschoolgroningen.nl - 8.30 tot 12.00 uur (graag aanmelden via website)
OSG Sevenwolden (Heerenveen) – www.sevenwolden.nl - 19.00 tot 21.00 uur

« Ga terug