Nieuws

Enthousiaste start Sponsortraject i.s.m. NHL

enthousiaste-start-sponsortraject-ism-nhl-2012-10-

Maandag 8 oktober is het jaarlijks terugkerende Sponsortraject i.s.m. de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) weer van start gegaan. Studenten van de NHL die de Bachelor opleiding 'Communicatie' volgen, krijgen een sport(st)er met een NT- of IT-status toegewezen voor wie deze studenten een persoonlijk sponsorplan en sponsorbrochure ontwikkelen.

Ook dit jaar was er vanuit de sporters genoeg animo om deel te nemen aan het traject, maar helaas was er slechts plek voor drie talenten.
Uiteindelijk is de keuze gevallen op Marinke Jakobs (turnen), Wietske Bloemhof (fietscross) en Marit Siersema (eventing).
Deze drie geselecteerde talentvolle sporters waren naar Leeuwarden gekomen om een korte presentatie te geven over hun sport, prestaties en eventuele sponsorervaring. De aan hun gekoppelde studenten kregen op deze manier een eerste indruk van de sporter en haar sport. Na afloop van de enthousiaste presentaties wisselden de studenten en sporters onderling meer informatie met elkaar uit waarna het nu aan de studenten is om aan de slag te gaan met, op de sporter afgestemd, materiaal wat de sporter kan gebruiken bij de benadering van potentiële sponsoren.
Ongeveer twee maanden zal er geregeld contact zijn tussen de studenten en de sporter om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Tijdens de eindbijeenkomst op maandag 17 december worden uiteindelijk de resultaten gepresenteerd.


Voor de sporters die niet geselecteerd zijn voor deze editie van het Sponsortraject, is er wel de mogelijkheid bij ons op kantoor langs te komen om resultaten van voorgaande jaren in te zien. Zo krijg je misschien toch een idee hoe je dit zelf aan zou kunnen pakken.

« Ga terug