Nieuws

CTO Heerenveen start met autolease voor topsporters!

cto-heerenveen-start-met-autolease-voor-topsporter

Vanaf de start van het CTO Heerenveen wordt er eigenlijk al gezocht naar een manier waarop op passende wijze de mobiliteitsbehoefte van individuele sporters ingevuld kan worden. Met trots kan het CTO Heerenveen melden dat er samen met Hylkema Peugeot en Mijnprivelease.nl een concept tot stand is gekomen die voldoet aan onze eisen.

Eigenlijk is het idee heel eenvoudig: door de auto te laten voorzien van sponsoring zorgt het CTO i.s.m. Hylkema Peugeot en Mijnprivelease.nl ervoor dat sporters en coaches aangesloten bij het CTO tegen een absolute bodemprijs twee jaar lang een Peugeot 107 of 208 kunnen leasen. De betreffende sponsor verwacht hierbij als tegenprestatie bijvoorbeeld een clinic, presentatie, etc.

Het gaat hierbij om het zogenaamde “Full Operational Lease” wat betekent dat voor dit bedrag alle autokosten gedekt zijn, behalve de brandstof. Bijkomend voordeel is dat je door deze “privelease” constructie geen bijtelling betaalt en je gewoon, indien je dat al kon, je kilometers kan declareren!

Voor meer informatie kan gekeken worden op bijbehorende website.

« Ga terug