Nieuws

Coachcongres i.s.m. NLcoach

 

Congres ‘Winst’ boeken; ontwikkel jezelf als trainer-coach’
Sportkracht Noord (v/h Olympisch Netwerk Noord Nederland) organiseert op vrijdag 1 november a.s. in samenwerking met NLcoach het congres ‘Winst’ boeken; ontwikkel jezelf als trainer-coach. Het congres gaat plaatsvinden op het complex van het TT-circuit Assen en biedt ruimte aan ±100 trainer-coaches. Het congres start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en eindigt om 20.30 uur.

Coachen is een vak dat continu in beweging is. Er komen steeds meer nieuwe ideeën, ontwikkelingen en theorieën bovendrijven die men toepast in het begeleiden van sporters en teams. Daarom is het belangrijk dat je als trainer-coach nieuwsgierig blijft en je zelf continu blijft ontwikkelen om te blijven presteren. Tijdens dit congres focussen we ons op verschillende onderwerpen die in 2 workshoprondes worden uitgediept. Diverse professionals uit de sport gaan de vertaalslag samen met jou maken, zodat je na het congres de opgedane kennis kunt implementeren in je eigen praktijksituatie.

Het programma
In het plenaire gedeelte komt een topcoach aan het woord. Hij/zij zal spreken over zijn/haar coachvisie en hoe hij/zij daar denkt optimale prestaties mee te kunnen halen. Daarnaast wordt inzicht gegeven over welke vaardigheden de coach van 2013 moet beschikken om, in een tijd waarin steeds meer van de trainer-coach geëist en verwacht wordt, overeind te blijven.

Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal vier workshops. In de workshops wordt de vertaalslag gemaakt van de theorie naar de praktijk zodat je als trainer-coach de opgedane kennis direct in je eigen praktijksituatie kunt toepassen.

Bestand: Aankondiging

Bestand: Programma

Bestand: Workshops

« Ga terug